Strona główna forum Counter-Strike 1.6 Steam/Non Steam Ogólne

Dzieci na mikrofinie

Ogólne informacje, newsy etc.

Dzieci na mikrofinie

Postprzez Ptasznik » 27 sty 2012, o 23:48

Gram rzadko , ale gdy słyszę dziecko pieprzące przez mikrofon cytaty piosenek lub też całą jego wiedzę z angielskiego (Typu Fuck bitch [ co było kierowane w moją stronę ] ) Co najlepsze gdy zwracam uwagę na U@ to admin [laske] na to kładzie , ale gdy ja przeklne wypier**** mnie na 1h za przeklinanie ??? I gdzie tu logika , bo zanim admin obczai ze dziecko jeździ pyskiem po mikrofonie to wyje*** połowę srvera za to że ostro zwrócili mu uwagę za jego bez sensowne pieprzenie ( PIEPRZENIE - nie przekleństwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeżeli tak niech ktoś mi wyśle inną definicję niż mi wyjaśnili osoby uczące mnie polskiego przez kilkanaście lat )

Więc do sedna sprawy : dziecko na mikrofonie - info przez mikrofon ( jeżeli ponad to to ban ) A sracie na to pełną parą bo dzieci walą puckę do adminów i u wielu im to przechodzi , racz kolwiek szanuje adminow starej daty . Z mojej strony tyle bez wyjaśnień , pytań . post jest do informacji !!!!!!!!!!!

//Kugell007:Dobrze wiesz że bluzgi na forum są zabronione. +1.
Ptasznik
Przyjaciele
Przyjaciele

Re: Dzieci na mikrofinie

Postprzez CAMEL » 27 sty 2012, o 23:52

Na serverze panuje taka opcja jak /mute.
Możesz napisać to w formie skargi, Co to był za admin.
To prawo mogą sobie
Wsadzić, strawić i przeanalizować.
Mogą się walić, żalić, wysterylizować.
Mogą nas mamić, straszyć, kryminalizować.
SADZIĆ! PALIĆ! ZALEGALIZOWAĆ!
CAMEL
Pb
Pb

Steam: STEAM_0:1:33070381

Postprzez Ptasznik » 28 sty 2012, o 23:55

Tylko gdy admin go ukara za mikrofon gdy jest to może zacznie go normalnie używać ?? O tym już nie pomyślałeś ?????????
Ptasznik
Przyjaciele
Przyjaciele

Postprzez gen.ANDERS » 29 sty 2012, o 12:15

Ptasznik napisał(a):Więc do sedna sprawy : dziecko na mikrofonie - info przez mikrofon ( jeżeli ponad to to ban ) A sracie na to pełną parą bo dzieci walą puckę do adminów i u wielu im to przechodzi , racz kolwiek szanuje adminow starej daty . Z mojej strony tyle bez wyjaśnień , pytań . post jest do informacji !!!!!!!!!

Przecież tak już się przyjeło że banujemy dzieci które nadużywają micro,jeżeli daje info może grać.
Także nie wiem o co Ci chodzi bo jeżeli wyrwałeś nie słusznego bana to skargę złóż i się wyjaśni który admin zawinił.W gwoli ścisłości podaj na którym serverze miało to miejsce żeby dany admin(do którego pisałeś) uznał to jako ostrzeżenie.
Obrazek
gen.ANDERS
DD2
DD2

Steam: STEAM_0:0:28138534

Postprzez Ptasznik » 4 lut 2012, o 09:39

Chodzi o fakty , nie chce rozciągać tematu więc nicku nie podam . Tylko chce refleksji adminów dla na przyszłość
Ptasznik
Przyjaciele
Przyjaciele

Powrót do Ogólne