-
Panel Logowania
-
Lista Serwerów
-
Ranking Graczy
Regulamin działu
Skargi umieszczamu wg wzoru. W tytule nick admina. W treści posta:
Skargi umieszczone niezgodnie z regulaminem działu, nie będą rozpatrywane, a ich autorzy karani.
Skargi umieszczamu wg wzoru. W tytule nick admina. W treści posta:
- Kod: Zaznacz cały
[b]Skarga na:[/b] nick admina
[b]Nick w grze: [/b] nick
[b]Data zdarzenia: [/b] data
[b]Opis sytuacji:[/b]
Skargi umieszczone niezgodnie z regulaminem działu, nie będą rozpatrywane, a ich autorzy karani.
-
-
-
-
Toruń
-
-
-
6
16 lut 2012, o 11:40
-
-
17 lut 2012, o 12:48
-
Skarga na: Kazanek
Nick w grze: lektor[dst]
Data zdarzenia: 12:43, 17.02.2012
Opis sytuacji: Wszedł na serwer gracz o nicku "killer?". Powiedziałem mu żeby wpisał komende fps_max 100 po czym zaczeliśmy grać. On nie zdając sobie z tego sprawy strasznie lagował. Dwoje graczy zaczeło się do niego spinać że ma lagi, ja po tym jak z 1 metra nie mogłem go zabić bo tak ciął powiedziałem:"kurwa przestan lagować - wyjdz". Po czym dostałem bana... UWAGA! 1 dzień... Za przekleństwo. Kiedy zawsze dostaje się na 15 minut bądz mniej. Bez przesady, może jeszcze dajcie perma za lagerów?
Wnoszę o rozpatrzenie tej sprawy oraz o skrócenie bana.
Zanim to ktokolwiek sprawdzi pewnie już będzie po banie <3
Ciekawe ile skarg:
kazanek-t4757.html
kazanek-cd-t4775.html
pfff-ban-t4852.html
skarga-na-admina-kazanek-t4902.html
kazanek-t5075.html
kazanek-t5516.html
mr-kazanek-t5909.html
na-kazanek-t6089.html
kazanek-t6233.html
kazanek-t6292.html
edi-t6291.html
To się nazywa admin <3Ostatnio edytowano 17 lut 2012, o 12:59 przez lektor[dst], łącznie edytowano 1 raz
-
-
-
-
-
-
Opole Lubelskie
-
-
-
1535
5 sty 2009, o 22:29
-
-
17 lut 2012, o 12:58
-
a ja tam słyszałem "Szmato wypierdalaj", miałem ci napisać w powodzie napisać "szmaty to szukaj sobie w domu", ale wolałem grać z tymi lagerami, których widzą tylko twoje oczy, nikt po za tobą tam nie spinał, a jeśli się mylę masz hltv.
-
-
-
-
-
-
Toruń
-
-
-
6
-
-
17 lut 2012, o 13:01
-
kazanek™ napisał(a):a ja tam słyszałem "Szmato wypierdalaj", miałem ci napisać w powodzie napisać "szmaty to szukaj sobie w domu", ale wolałem grać z tymi lagerami, których widzą tylko twoje oczy, nikt po za tobą tam nie spinał, a jeśli się mylę masz hltv.
Jesteś tak żenujący że nawet mi się nie chcę wypowiadać na ten temat. Jesteś słaby i nigdy nie grałeś na poziomie, czyli bez lagów i nie wiesz co to lagi. Więc ich nie widzisz. Pozdrów kolegów hajtów. Tyle mam w temacie. Broń się dalej... Obaj wiemy że z banem przesadziłem. Proste w temacie :*
Damiancki:// Edit
-
-
-
-
-
-
Tarnów
-
-
-
204
29 lis 2010, o 21:47
-
-
17 lut 2012, o 13:03
-
lektor[dst] napisał(a):
Ciekawe ile skarg:
kazanek-t4757.html
kazanek-cd-t4775.html
pfff-ban-t4852.html
skarga-na-admina-kazanek-t4902.html
kazanek-t5075.html
kazanek-t5516.html
mr-kazanek-t5909.html
na-kazanek-t6089.html
kazanek-t6233.html
kazanek-t6292.html
edi-t6291.html
To się nazywa admin <3
Czytałeś te skargi czy poprostu wyszukałeś? Wszystkie Bany prawidłowo dane + kłamstwa osób składających skargi.
Jeżeli chodzi o banaRegulamin Serwerów napisał(a):5. Obrażanie innych graczy: decyzja admina.
Ban Zostaje.
//Editlektor[dst] napisał(a):kazanek™ napisał(a):a ja tam słyszałem "Szmato wypierdalaj", miałem ci napisać w powodzie napisać "szmaty to szukaj sobie w domu", ale wolałem grać z tymi lagerami, których widzą tylko twoje oczy, nikt po za tobą tam nie spinał, a jeśli się mylę masz hltv.
Jesteś tak żenujący że nawet mi się nie chcę wypowiadać na ten temat. Jesteś słaby i nigdy nie grałeś na poziomie, czyli bez lagów i nie wiesz co to lagi. Więc ich nie widzisz. Pozdrów kolegów hajtów. Tyle mam w temacie. Broń się dalej... Obaj wiemy że z banem przesadziłem. Proste w temacie :*
Skoro chcesz grać na poziomie i bez lagów to idź na serwery 1000fps, ligi typu lan party, esl i tak dalej, tam nie będziesz miał "lagujących" grczy
Damiancki:// EditOstatnio edytowano 17 lut 2012, o 13:08 przez Dragmor, łącznie edytowano 1 raz
-
-
-
-
-
-
Toruń
-
-
-
6
-
-
17 lut 2012, o 13:07
-
[...] :* GL HF
Damiancki:// Troszkę się uzbierało.
-
-
-
-
-
-
Tarnów
-
-
-
20
16 sty 2012, o 15:21
-
-
17 lut 2012, o 15:57
-
sry za OT , ale jak to zobaczyłem o tym ze kazał typowi fps_max 100 fps wpisać żeby mu lagi ustały a nie pomyślałeś ze typ po prostu nie wiem gra za dzikiego zachodu lub mroźnego wschodu ( zagranica czytaj ) i ma taki ping na Polskich hostingach . a tak wogóle to strasznie zakochany w sobie jesteś , czytając twoje niektóre posty na forum " taki gracz jak Ja" lub twoje lamety ze ludki to noobsy hahahhahhahhahahhahahhah
DLATEGO TEZ PYTANIE : CHUSTECZKĘ LEKTOR ?
-
-
-
-
-
-
tasiorek27
-
-
-
280
10 kwi 2010, o 19:22
-
-
17 lut 2012, o 16:07
-
aKI' napisał(a):sry za OT , ale jak to zobaczyłem o tym ze kazał typowi fps_max 100 fps wpisać żeby mu lagi ustały a nie pomyślałeś ze typ po prostu nie wiem gra za dzikiego zachodu lub mroźnego wschodu ( zagranica czytaj ) i ma taki ping na Polskich hostingach . a tak wogóle to strasznie zakochany w sobie jesteś , czytając twoje niektóre posty na forum " taki gracz jak Ja" lub twoje lamety ze ludki to noobsy hahahhahhahhahahhahahhah
DLATEGO TEZ PYTANIE : CHUSTECZKĘ LEKTOR ?
Zgadzam się, a poza tym jesteś " u nas" od paru dni a już zaczynasz rządzić ?! Kilku już tu takich było i każdy skończył z permem. :)
BUJAKA JAMAJKA
-
-
-
-
-
-
Kościerzyna
-
-
-
714
6 sty 2009, o 09:44
-
-
17 lut 2012, o 16:16
-
No to jeszcze moim zdaniem Kazanek za małego bana mu dał.
-
-
-
-
-
-
Lublin
-
-
-
418
9 lut 2009, o 22:51
-
-
17 lut 2012, o 16:54
-
Pana już na forum nie zobaczymy bo za bardzo sobie pozwalał. W razie konieczności na serwerze karać srogo. Zamykamy co by to nie robić OT bo autor miał swoje 5min i niczego twórczego nie napisał.

-
-
-
• Strona 1 z 1
KTO PRZEGLĄDA TEMAT
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
TWOJE UPRAWNIENIA W TYM TEMACIE