-
Panel Logowania
-
Lista Serwerów
-
Ranking Graczy
Regulamin działu
Skargi umieszczamu wg wzoru. W tytule nick admina. W treści posta:
Skargi umieszczone niezgodnie z regulaminem działu, nie będą rozpatrywane, a ich autorzy karani.
Skargi umieszczamu wg wzoru. W tytule nick admina. W treści posta:
- Kod: Zaznacz cały
[b]Skarga na:[/b] nick admina
[b]Nick w grze: [/b] nick
[b]Data zdarzenia: [/b] data
[b]Opis sytuacji:[/b]
Skargi umieszczone niezgodnie z regulaminem działu, nie będą rozpatrywane, a ich autorzy karani.
-
Strona 1 z 2 •1, 2
-
-
-
-
BIALYSTOK/Antw
-
-
-
6
17 wrz 2011, o 14:20
-
-
17 wrz 2011, o 14:30
-
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: Zazi
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ http://www.home-edition.eu
[AMXBans] Powod: 'ochlon kolego'
[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:28066412'
[AMXBans] Twoje IP: '81.83.118.204'
[AMXBans] =======================================
Skarga na: Zazi
Nick w grze: Jagiellonia Bialystok 14.88
Data zdarzenia: 17 września 2011 15,25
Opis sytuacji: A wiec na początku dostałem kicka za 'obraze' której jednak moim zdaniem nie było gdyż admin po prostu chciał sie o coś przyczepić. Grajac na mapie hell podniosłem Autokampe zabijajac nią 2 osoby. W nastepnej rundzie napisałem że dobre te autoszmaty (Chodzilo jak widać o broń którą sam grałem) po czym dostalem kicka. Gdy wróciłem do gry próbowałem jakoś wtytłumaczyć adminowi ze to pomyłka jednak ten można powiedzeć ze mnie spławił. Troche zdenerwowany (gdyż nie można z tym adminem było sie dogadać) napisałem że jest żałosny i tak przyczepić to można sie do wszystkiego dostałem bana na 30 min. Uważam to za bez podstawne i chciałbym sie od niego odwołać i to juz nie chodzi że sobie nie pogram te 30 min ale o sam fakt jak Admin Zazi (z całym szacunkiem) zachowywal się jak taki cwaniaczek.
PozdrawiamTHE BEST FANS
JAGIELLONIA BIAŁYSTOK
-
-
-
-
-
-
Szczepan03
-
-
-
126
27 paź 2010, o 14:25
-
-
17 wrz 2011, o 14:35
-
po pierwsze trza poczekać na admina i zobaczymy jego wersje wydarzeń :D moim zdaniem głupotą było składanie takiej skargi ponieważ ja bym to olał :D 30min minie szybko i po problemie:D
-
-
-
-
-
-
BIALYSTOK/Antw
-
-
-
6
-
-
17 wrz 2011, o 14:45
-
Jak już pisałem tutaj nie chodzi o te 30 min bana tylko w sposób jak admin to załatwił. W ogóle jak z nim pisalem to miałem uczucie że czuł się kimś ważnym a ja jestem tylko jakimś tam x graczem którym można sie zabwaić. No nic czekam na admina Zazi.THE BEST FANS
JAGIELLONIA BIAŁYSTOK
-
-
-
-
-
-
Tczew
-
-
-
154
5 lis 2010, o 17:19
-
-
17 wrz 2011, o 15:00
-
Haha Kolego za samo to,że napisaleś ze jestem żałosny dostaleś bana ha na 30 min moglem dać więcej ale po co sam powod ochlon nic wiecej.Było tak jak napisal kolega tylko nie rozumiem twojej skargi skoro juz mozesz grac!Dostales dwa kicki
1 za http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... e04bz.jpg/ Dla mnie to bylo szmaty jak widac zreszta.
2 za puszczanie muzyki i dostales kicka powod przeszkadzasz
3 za zalosny ban na 30 min Wiec nie wiem o co Ci biega pozdro heh.
Ps.Czuje sie wazny jestem adminem :)Ostatnio edytowano 17 wrz 2011, o 15:11 przez Zazi, łącznie edytowano 1 raz
-
-
-
-
-
-
BIALYSTOK/Antw
-
-
-
6
-
-
17 wrz 2011, o 15:09
-
Co do samej muzyki czysty przypadek. Słuchałem muzyki z youtube i grałem na waszym serwerem nie mogłem się z Tobą dogadać pisemnie więc stwierdziłem że ją wyłączę i przez mikro Ci powiem. Niestety mam ustawiony mikrofon na ALT (Tak minimalizowałem gre ALT + TAB) przez co pewnie słyszałeś jakąś tam muzykę (Na pewno nie głośno bo mikro miałem na sobie a głosno tej muzyki nie słuchałem). Piszesz ze głupotą jest ta skarga bo ban się skończył, ale tu nie chodzi że ja nie mogę sobie nie jest to odwołanie się od bana. Jest to skarga na Ciebie i Twoje postępowanie które według mnie było głupie. Ja pisząc 'dobre te autoszmaty' nie miałem na myśli nikogo oprócz oto tej broni którą grałem, a Ty jednak znalazłeś powód by jakoś kicka dać.
Dzięki że tutaj chociaż raczyłeś przeczytać to co próbowałem Tobie napisać na say w grze. Dla mnie temat jest już do zamknięcia.
Ps. Kolegami na pewno nie zostaniemy. 'heh pozdro'THE BEST FANS
JAGIELLONIA BIAŁYSTOK
-
-
-
-
-
-
Łódź
-
-
-
726
6 sty 2009, o 20:30
-
-
17 wrz 2011, o 15:16
-
Skargi można składać nawet za bana na 5 minut, bo jeżeli idziemy tropem "ban 5-30 minut to pikuś" to możemy każdemu bezkarnie dawać i tłumaczyć "co to 30 minut". Z autoszmatą dla mnie jest dziwne, no ale przemilczę.
Nie wiem jak wyglądała cała rozmowa, ale moim zdaniem masz szczęście że tylko na 30 minut ci dał bana, są osoby które unoszą się honorem i mogą palnąć naprawdę duże bany za byle pierdnięcie pod nosem ;]. Jeżeli nie masz ochoty dalej dyskutować no cóż to zamykam.
//LEader: Otwieram ma ktoś coś do napisania :>?
-
-
-
-
-
-
Kościerzyna
-
-
-
714
6 sty 2009, o 09:44
-
-
17 wrz 2011, o 15:35
-
Zazi napisał(a):1 za http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... e04bz.jpg/ Dla mnie to bylo szmaty jak widac zreszta.
A ja jednak tam widzę słowo auto szmaty, co nie było żadną obrazą.Zazi napisał(a):Ps.Czuje sie wazny jestem adminem :)
Co to ma znaczyć?
-
-
-
-
-
-
LEGNICA & WROCŁAW
-
-
-
667
31 lip 2009, o 12:40
-
-
17 wrz 2011, o 15:39
-
Auto szmata inaczej auto kampa.
-
-
-
-
-
-
Tczew
-
-
-
154
-
-
17 wrz 2011, o 15:43
-
Nie wazne nie moge powiedzieć;/Poczytaj jeszcze raz sobieee.Kick kickiem ale ban sluszny i niech sie cieszy ze 30 min,nie mam zamiaru juz sie tlumaczyc pasi?? narakrzysssi3k napisał(a):Co to ma znaczyć?
-
-
-
-
-
-
Warszawa/Jarosław
-
-
-
401
13 sie 2009, o 19:32
-
-
17 wrz 2011, o 15:47
-
Zazi napisał(a):
Nie wazne nie moge powiedzieć;/Poczytaj jeszcze raz sobieee.Kick kickiem ale ban sluszny i niech sie cieszy ze 30 min,nie mam zamiaru juz sie tlumaczyc pasi?? narakrzysssi3k napisał(a):Co to ma znaczyć?
Sorry, ale to już przestaje być śmieszne. Dziwisz się później, że ludzie nazywają twoje zachowanie "żałosnym", skoro wobec wszystkich jesteś arogancki i nie potrafisz prowadzić konwersacji na normalnym poziomie? Krzysiek zadał proste pytanie i warto by było napisać równie prostą odpowiedź.
Lee Richardson 1979-2012
-
-
-
-
-
-
Szczepan03
-
-
-
126
27 paź 2010, o 14:25
-
-
17 wrz 2011, o 15:48
-
to w takim razie nie można pozwalać na to żeby jakiś admin się unosił chonorem :D sory bardzo ale tekst typu jesteś żałosny na mnei by nie zrobił większego wrażenia i bym powiedział że on też jest żałosny i tyle:D tym bardziej admin powinien wysłuchać tego co gracz ma do powiedzenia a nie wykorzystywać to że ma admina to po co mam go słuchać lepiej dam mu bana na 30 min i tyle i mam go z głowy. Złe podejście do danej funkcji :D Ale jak to zwykle bywa i tak adminom nic się nie zrobi :D moim zdaniem skargi na adminów są bezsensowne:D ponieważ tj napisałem wyżej i tak nic z tego nie będzie:D pozdrawiam :D
-
-
-
-
-
-
Tczew
-
-
-
154
-
-
17 wrz 2011, o 15:50
-
A ty co teraz obronca z Westerplatte.Nie mam zamiaru prowadzic bo to jest smieszne.I nie rob za jakiegos opiekuna bo to nie jest w twoich kompetencjach.Nie mam zamiaru sie denerwowac takze nie prowokuj swoim madrosciami ok?chikwaikwai napisał(a):Sorry, ale to już przestaje być śmieszne.
-
-
-
-
-
-
Warszawa/Jarosław
-
-
-
401
13 sie 2009, o 19:32
-
-
17 wrz 2011, o 15:54
-
Widzę, że z tobą jednak ciężko normalnie porozmawiać. Skoro uważasz, że prowokuję, to dobrze, już przestaje. Niech inni sami ocenią kto tu ma problem z wiedzą o zakresie własnych kompetencji :)

Lee Richardson 1979-2012
-
-
-
-
-
-
LEGNICA & WROCŁAW
-
-
-
667
31 lip 2009, o 12:40
-
-
17 wrz 2011, o 15:56
-
Z drugiej strony, jeśli ten gracz dostał kicka (w tym wypadku niesłusznego), to nie musiał się od razu unosić i nazywać Zaziego żałosnym. Prawda? Chyba, że to inaczej wyglądało.
-
-
-
-
-
-
Tczew
-
-
-
154
-
-
17 wrz 2011, o 15:57
-
Ja rozumiem jak bym dał bana za to slowa szmata ktore zostalo odebrane w dwojaki sposob na 30 min.Ale to byl kick bana dostal za to co napisal do mnie.Tyle ode mnie
Tak jak mowisz Kejti tak bylo.
-
-
-
Strona 1 z 2 • 1, 2
KTO PRZEGLĄDA TEMAT
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
TWOJE UPRAWNIENIA W TYM TEMACIE