-
Panel Logowania
-
Lista Serwerów
-
Ranking Graczy
Regulamin działu
Screeny, które zrobił Ci admin, znajdują się w folderze cstrike (dla nonsteam X:/Program Files/Valve/Counter-Strike/cstrike) lub cstrike_polish (dla steam X:/Program Files/Steam/SteamApps/nazwa_użytkownika/counter-strike/cstrike_polish).
Są robione w formacie:
* .tga (nazwa wygląda mniej więcej tak: "halflife01.tga").
Screeny umieszczamu wg wzoru. W tytule nick gracza. W treści posta:
Screeny umieszczone niezgodnie z regulaminem działu, nie będą rozpatrywane, a ich autorzy karani.
Gracz na oddanie screenów ma 2 godziny od momentu bana.
Admin na sprawdzenie i weryfikacje screenów ma 24 godziny.
Jeżeli po tym czasie admin nie odpowie na skargę gracza to automatycznie UB.
Screeny muszą być umieszczone w paczkach typu .rar, .zip itd. na serwerach, z których bez problemu można je ściągnąć [rapid odpada].
Screeny, które zrobił Ci admin, znajdują się w folderze cstrike (dla nonsteam X:/Program Files/Valve/Counter-Strike/cstrike) lub cstrike_polish (dla steam X:/Program Files/Steam/SteamApps/nazwa_użytkownika/counter-strike/cstrike_polish).
Są robione w formacie:
* .tga (nazwa wygląda mniej więcej tak: "halflife01.tga").
Screeny umieszczamu wg wzoru. W tytule nick gracza. W treści posta:
- Kod: Zaznacz cały
[b]Nick w grze: [/b] nick
[b]Data zdarzenia: [/b] data
[b]Serwer:[/b] serwer
[b]Admin robiący screeny:[/b] nick admina
[b]Screeny:[/b] link do screenów.
Screeny umieszczone niezgodnie z regulaminem działu, nie będą rozpatrywane, a ich autorzy karani.
Gracz na oddanie screenów ma 2 godziny od momentu bana.
Admin na sprawdzenie i weryfikacje screenów ma 24 godziny.
Jeżeli po tym czasie admin nie odpowie na skargę gracza to automatycznie UB.
Screeny muszą być umieszczone w paczkach typu .rar, .zip itd. na serwerach, z których bez problemu można je ściągnąć [rapid odpada].
-
-
-
-
kubersonnn
-
-
-
1
15 lut 2012, o 19:07
-
-
15 lut 2012, o 19:29
-
[b]Nick w grze: ak47+AWP <3
[b]Data zdarzenia: 15.02.2012
[b]Serwer:TO
[b]Admin robiący screeny:Mania
[b]Screeny:http://speedy.sh/CKrMG/pulpit.rar
wycinek z konsoli
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Mania.
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.
[AMXBans] Zbanowany Nick : ak47+AWP <3
[AMXBans] Powod : ' wstaw foty na www.home-edition.eu ' a Mania.
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Home-Edition.eu
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 20258913 '
[AMXBans] Twoje IP : ' 77.255.155.94 '
[AMXBans] ========================================
Prosze o UB ;)
-
-
-
-
-
-
Tarnobrzeg
-
-
-
2137
5 sty 2009, o 19:29
-
-
15 lut 2012, o 19:38
-
Ub, zamykam.Jeżeli gra na serwerze cziter pisz!
Skargi, zażalenia na forum.
Steam: batonik4
GG: 2494140
-
-
-
-
-
-
Lublin
-
-
-
418
9 lut 2009, o 22:51
-
-
15 lut 2012, o 20:15
-
Chwila. Zmienie kompa i upne demko nakręcone ;) A jak nie wystarczy to hltv się rozpisze bo kolega miał info z pupy i dawał innym info mimo, że sam nie słyszał.

-
-
-
-
-
-
Warszawa/Jarosław
-
-
-
401
13 sie 2009, o 19:32
-
-
15 lut 2012, o 20:17
-
A jak nie wystarczy to jeszcze ja od siebie coś dorzucę ;)

Lee Richardson 1979-2012
-
-
-
-
-
-
Lublin
-
-
-
418
-
-
16 lut 2012, o 19:20
-
http://www64.zippyshare.com/v/71997937/file.html Proszę bardzo To jest chyba druga akcja jak na bsa wjeżdża. Wie gdzie wszyscy stoją, potem ładnie na bsie wyczekuje każdego, i mimo że nikt info nie dawał, on daje info, że jeszcze jeden typ stoi. Na dym demie widać jedną akcje bo poprzednie źle wpisałem record i się nie nagrało.
Rozpisujemy z hltv: http://hltv.tserwery.pl/4597//2012-02-1 ... no.dem.zip
Otwieramy demko i przeskakujemy natychmiast na ak47 i zaczynamy akcje.
1 akcja - wszystko wie, celuje po modelach
2 akcja - znów dobre info, strzela wcześniej niż widzi i próbuje bezskutecznie skanować
3 akcja - fnomenalny rekleks z awp z zostawieniem minimalnej ilości miejsca na strzały, wyczekał trzech, przecież banalne jest to że wszyscy na kupie siedzą. Wychodzi w lewo gotowy do strzału na przeciwnika
4 akcja - klasyka sama w sobie, najpierw wyczekuje w domku i nie może się zdecydować czy wyjść i potem bije przez ścianę. Mimo, że żadnego infa od swoich nie dostał, ubił jednego i cisza. Ale pan wszechwiedzący mocną się napracował żeby mnie ubić na granicy drzwi tak abym nie zrobił tego pierwszy. Wcześniej wbiegał spokojnie, a teraz się zawachał i oo ktoś był.
5 akcja - lecimy na bsa, nei możemy się zdecydować kogo pierwszego ubić mimo że nie słyszymy a widzimy wszystkich. Wyczekujemy od prawej typa który się nie zbliża i przerzucamy się na innego patrzymy w dal i nagła zmiana zdania szybkie skrócenie do lewej i bum krótka bańka.
i tak dalej bla bla.
Super info jak na dziecko, które ma problemy z celnym trafianiem. Nie miał on więcej niż 15-16 lat sądząc po braku mutacji.
Dziękuje, mam nadzieję, że się ktoś tym zajmie.
-
-
-
-
-
-
Tarnów
-
-
-
204
29 lis 2010, o 21:47
-
-
16 lut 2012, o 22:19
-
Oglądałem demo, typ czasami za dużo wie, czasami nie wie, odpowiedź moja prosta, włącza, wyłącza wh - Do pieca z nim.
-
-
-
-
-
-
tasiorek27
-
-
-
280
10 kwi 2010, o 19:22
-
-
16 lut 2012, o 23:48
-
Jutro się tym zajmę, bo dziś muszę sadzić pomidory w szklarni u sąsiada za rzeką.BUJAKA JAMAJKA
-
-
-
-
-
-
Tarnów
-
-
-
20
16 sty 2012, o 15:21
-
-
17 lut 2012, o 09:09
-
laa też się skusiłem na to demo hltv chodź nie wiem poco nic ciekawego ;x i tak myślę 60%-40% na to ze może po prostu fart,intuicja, mózg ( albo 6 zmysł :PP sadzać po głosiku - nie którzy i tak nie ogarną o co chodzi :P) lub tak jak Drag~ wypowiedział się on-off co chwile .. chodź jak widzę typów co biegną i celownik w ziemie to aż mnie trzepie a tak to info all z dupy a pan w niektórych akcjach do takich należy, no a tak poza tym nie które wjazdy na mały przebiegniecie obok skrzynki nagle myszka idzie w prawo żeby widok przesunąć i zobaczyć czy czasem znowu ktoś nie kampi trochę haxorskie ale każdemu się tak zdarzy czasem looknac z głupia.
-
-
-
-
-
-
Lublin
-
-
-
418
-
-
20 lut 2012, o 21:25
-
Czekam na jakieś decyzje. A jak nie będzie to wrzucam do steamowców odpalonych tylko jaki jest sens pisać dwa razy to samo.

-
-
-
-
-
-
Opole Lubelskie
-
-
-
1535
5 sty 2009, o 22:29
-
-
20 lut 2012, o 21:44
-
podaj czasy, będzie dużo łatwiej sprawdzić,
-
-
-
-
-
-
Lublin
-
-
-
418
-
-
21 lut 2012, o 12:05
-
Tak jak pisałem, akcja od początku dema się zaczyna i w każdej kolejnej rundzie na każdym kroku widać jak wróży z bigosu, więc dużo by było rozpisywania a zanim by się ustawiło czas to już by demo doleciało do tego momentu. Rozpiskę do kolejnych akcji dałem wcześniej. W tej chwili nie mam dostępu/ czasu do kompa z csem a jeśli będzie to potrzebne to czasy dokładnie w piątek rozpiszę :)

-
-
-
-
-
-
Opole Lubelskie
-
-
-
1535
5 sty 2009, o 22:29
-
-
21 lut 2012, o 12:55
-
0:45 skąd wiedział?
1:42 HE pod nogi
1:55 wiedział
2:25 wbita na mały, wie gdzie jest 1 CT, wie że BS cały jest czysty, nawet nie sprawdza.
4:00 - 4:30 wyczekuje z AWP po dobrych stronach, a potem skan na żaluzje
5:35 HAHAHA idealnie w model celownik :)
6:45 - 7:10 wbita na mały, wszystko wie
8:20 ani razu wcześniej tam nie patrzył, teraz tak dla pewności :)
banuje dziada.
http://www.blacklisted.pl/app7528,steam ... 58913.html
-
-
-
-
-
-
tasiorek27
-
-
-
280
10 kwi 2010, o 19:22
-
-
21 lut 2012, o 13:26
-
Po 1 akcji już nie mam wątpliwości, do pieca ;]
//kornikooss: Na tym przykładzie widać, co dają ssy ;)BUJAKA JAMAJKA
-
-
-
• Strona 1 z 1
KTO PRZEGLĄDA TEMAT
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
TWOJE UPRAWNIENIA W TYM TEMACIE