Skarga na: `ZieLoN
Nick w grze: ZaQ
Data zdarzenia: 21.02.2012
Opis sytuacji: Odbyło się to na mapie de_dust2. Byłem w TT staty 24 : 5 coś takiego. Paka leżała na gali, już się do niej zbliżałem ale nie szybko, bo o tuż ten admin czekał na środku z AWP a jeden typek na gali. No to idę do gali na ducku i nagle slap, slap, slap, slap admin `ZieLoN zaczoł mnie bez powodu SLAPOWAĆ przez to zostałem ujawniony, zabiłem jednego ale drugi się skapnoł i wyszedł szybko na gale. CO TO MA BYĆ ZA ADMIN ?! Napisałem "co ty robisz kurwa" każdy by się wkurzył jakby kogoś takie coś dopadło i jeszcze jest beszczelny napisać przeklinasz.
Może dostałem kicka dlatego że miałem lepsze od niego staty i się bał że go będę zabijać ? Wydygał się ? Proszę o ukaranie tego admina, dać mu upomnienie czy coś.
Dowody :
http://w418.wrzuta.pl/obraz/6BddE4EFY3u ... 2-21_00002
http://w418.wrzuta.pl/obraz/0ZgZoqR7tG8 ... 2-21_00001
//kornikooss: Każdy serwer ma swój dział. Przeniosłem, upomnienie.
-
Panel Logowania
-
Lista Serwerów
-
Ranking Graczy
Regulamin działu
Skargi umieszczamu wg wzoru. W tytule nick admina. W treści posta:
Skargi umieszczone niezgodnie z regulaminem działu, nie będą rozpatrywane, a ich autorzy karani.
Skargi umieszczamu wg wzoru. W tytule nick admina. W treści posta:
- Kod: Zaznacz cały
[b]Skarga na:[/b] nick admina
[b]Nick w grze: [/b] nick
[b]Data zdarzenia: [/b] data
[b]Opis sytuacji:[/b]
Skargi umieszczone niezgodnie z regulaminem działu, nie będą rozpatrywane, a ich autorzy karani.
-
-
-
-
ZaQTV
-
-
-
1
21 lut 2012, o 20:58
-
-
21 lut 2012, o 21:15
-
-
-
-
-
-
Lublin
-
-
-
418
9 lut 2009, o 22:51
-
-
21 lut 2012, o 21:18
-
Ta skarga tyczy się kicka ? Po rozpoczęciu gry masz regulamin. To, że nie czytasz to tylko twój problem. NA serwerze obowiązuje zakaz przeklinania między godziną 6:00 a 22:00. Karanie graczy zależy od decyzji admina.

-
-
-
-
-
-
Łęczyca
-
-
-
49
27 lis 2011, o 00:54
-
-
21 lut 2012, o 21:22
-
Ale Admin powinien upomnieć, fakt nie musi informować Cię, że złamałeś regulamin ale powinien."I mówi, że by wpadła do mnie na seks i blanta. Albo blanta i seks, albo na blanta seks i blanta." ♥
-
-
-
-
-
-
Terespol
-
-
-
106
15 lis 2011, o 15:28
-
-
21 lut 2012, o 21:32
-
Tylko to reakcja na wczesniejsza sytuacje. Chcesz przedstawic dowody to daj demo hltv i napisz w ktorej minucie byla ta akcja w ktorej Cie slapowal skoro piszesz skarge na niego. Chociaz drugi screen mowi sam za siebie. Ale taka sytuacja moze byc zrozumiala jesli nie wykonywales celow mapy.

-
-
-
-
-
-
ZIELON
-
-
-
34
28 sie 2011, o 17:39
-
-
22 lut 2012, o 19:01
-
Po pierwsze slapy nie były bez powodu aczkolwiek za kampienie . Człowieczku cały czas kampiłeś i nie szedłes do paki więc dostałeś pare slapów żebyś w końcu się ruszył i wykonał cele mapy, napisałeś,że już biegłeś? hmm na pewno nie,bo nie miałeś zamiaru się ruszać. Paru graczy nawet powiedziało żebym cię ruszył więc zrobiłem to co należało.Nie blefuj mi,że byłem na środku z awp,bo tak nie było.To,że cię zabili to już nie mogłeś tego przeżyć? to tylko gra.ZaQTV napisał(a): CO TO MA BYĆ ZA ADMIN ?! Napisałem "co ty robisz kurwa" każdy by się wkurzył jakby kogoś takie coś dopadło i jeszcze jest beszczelny napisać przeklinasz.
Już Ci mówię jaki admin taki który przestrzega regulaminu i takich jak ty karze za jego łamanie.Każdy by się wkurzył...? no chyba nie myślę,że ty jesteś przewrażliwiony na punkcie gry i tylko ty masz z tym problem,bo nikt inny raczej by nie wkurzył się za tak niską kare.Według mnie powinieneś wyluzooować... bo nic tak strasznego się nie stało i robisz tylko igły z widły i zabierasz tylko cenny czas.
Nie umiesz czytać ? kick był za "przeklinanie" ,bo jak byś przeczytał regulamin to byś wiedział,że można przeklinać od godz. 22;00 do 6;00. A pozatym nie raz się stało ,że przeklinałeś więc ciesz się ,że nie dostałeś za przeklinanie dłuższego bana. Yy wybacz ja nie będę płakać jak ty,że ktoś ma większe staty :) ,bo mnie to bawii i mam wylane na to czy mam lepsze staty czy gorsze gram dla zabawy . A jak bym przypuszczał,że czitujesz to dawno zrobił bym Ci ss'y , ale wcześniej na pewno bym cię sprawdził . Po co mi tu wyjeżdżasz z dowodami ? przecież to oczywiste,że bym przyznał się do tego ,że cię zeslapowłem... ale nie bez powodu. Chcę mi się śmiać z tej skargi :) 5 slapów za kampienie i kick za przeklinanie. Bezczelny ? byłbym wtedy gdybym dał tobie bana na godzinkę słonko i bym cię zgładził za kampienie,więc nie wyjeżdżaj mi tu z takim czymś. Mogłeś tylko pogodzić się z tym ,że nie wykonujesz celów mapy i dostałeś kare. Hmm myślę ,że staty takie wielkie ponieważ cały czas kampisz. Dziwię się,że jeszcze masz czelność składać takie skargi. :) Inni gracze dostaną bana na 5 min. i nie płaczą na forum jak ty ,bo wiedzą ,że złamali zasady i się umią z tym pogodzić.Chcesz mnie ukarać? hmm za to,że nie umiesz się pogodzić z banem ? ... . Gratuluje . W sumie to już wszystko co miałem do powiedzenia.ZaQTV napisał(a):Może dostałem kicka dlatego że miałem lepsze od niego staty i się bał że go będę zabijać ? Wydygał się ? Proszę o ukaranie tego admina, dać mu upomnienie czy coś.

-
-
-
• Strona 1 z 1
KTO PRZEGLĄDA TEMAT
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
TWOJE UPRAWNIENIA W TYM TEMACIE